Bouwmanagement

Inrichting

Verhuismanagement

Een verhuizing is tijdrovend en brengt veel stress en rompslomp met zich mee. Er moeten talrijke belangrijke beslissingen worden genomen. Wat nemen we mee en wat kan weg? Hoe blijven we bereikbaar voor onze klanten? Met behulp van de Sifra-Groep wordt de verhuizing een goed geleid proces waarbij de zaken zoveel mogelijk doorgang vinden. Zo neemt de Sifra-Groep de totale projectcoördinatie van de verhuizing op zich, wordt het verhuisbedrijf geselecteerd, een draaiboek opgesteld, de interne verhuizingen geregeld en zorgen wij ervoor dat de ICT-apparatuur veilig en deskundig wordt overgebracht. 

Locatiebeoordeling

Huisvesting is voor uw bedrijfsvoering van groot belang. Heeft u een pand op het oog voor uw nieuwe huisvesting: de Sifra-Groep kan u uitstekend van dienst zijn bij de beoordeling van een potentieel pand! Wij kijken eerst naar uw organisatie, uw corperate identity, uw klantgroepen en beoordelen mede op basis daarvan het pand. Daarnaast onderzoeken wij ook de bereikbaarheid, ligging, logistiek en uitstraling. Vanzelfsprekend beoordelen wij ook alle technische zaken, zoals de bouwkundige staat, de staat van onderhoud, de staat van de installaties en mogelijkheden tot uitbreiding en renovatie. Wij besteden graag alle aandacht aan uw huisvesting!

 

 

Schetsontwerp

Heeft u behoefte aan schetsontwerpen voor uw kantoor, bedrijfsrestaurant of een nieuwe ontvangstbalie? Wij maken graag een voorstel voor u! Wij onderscheiden ons door naast het schetsontwerp direct een kleur en materiaalstaat te leveren zodat u een goed beeld heeft van ons voorstel. Indien gewenst geven wij ook een eerste financiële raming af. Wij beloven u een compleet en bovenal verrassend schetsontwerp!

 

 

Aanbesteding & Programma van Eisen

Aanbestedingen en het schrijven van programma’s hebben wij reeds voor veel verschillende opdrachtgevers mogen verzorgen. U moet hierbij denken aan functionele programma’s van eisen voor gebouwen, programma’s van eisen voor beveiligingsinstallaties, audiovisuele middelen, keukeninrichtingen, kantoormeubilair et cetera. Wilt u de scherpste prijzen uit de markt halen met de door u gewenste kwaliteit? Wij stellen graag de programma’s van eisen voor u op en zorgen voor een scherpe aanbesteding!

Meerjaren Onderhoudsplan

De Sifra-Groep heeft zich gespecialiseerd in het maken van Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP’s). Of deze een VVE omvat of uw bedrijfshuisvesting: wij kunnen u altijd de benodigde bouwkundige expertise bieden. Hierdoor weet u exact wat de conditie van vastgoed is en hoe u uw huisvesting in de komende jaren kunt behoeden voor achterstallig onderhoud. Hierbij hanteren wij het volgende stappenplan: Inventarisatie, Technische inspectie, Opstellen MJOP, Rapportage en de update van uw MJOP.

Beheer en Onderhoud

Beheer en onderhoud van gebouwen vraagt om een duidelijke visie. Uw bedrijfspand is immers het visitekaartje van uw organisatie én de werkomgeving van u en uw collega’s tegelijk. Onze gecombineerde vakkennis stelt ons in staat een doordachte langetermijnplanning te maken waardoor de exploitatiekosten en het rendement van uw pand verbeteren. Alle zorgen omtrent uw huisvesting in één hand scheelt u bovendien veel geregel en kosten. Voor beide zaken heeft u bij ons één aanspreekpunt waarbij u de service van het bedrijf ‘om de hoek’ krijgt met de professionaliteit van de Sifra-Groep.